Welkom bij Shinto.be

Enkel op afspraak ! Totale uitverkoop wegens stopzetting !

Zaterdag 18 april , laatste afhaaldatum voor u vissen. Daarna gaat de zaak definitief dicht !
Alle vissen gaan naar een opkoper , ook die van u mochten ze hier nog zitten ! Maakt u aub een afspraak via bericht of mail , bellen tijdens de dag heeft geen zin .
Diegene die zich wegsteken achter de coronamaatregels , geen paniek , ik stop de zaak , het is een essentiële verplaatsing.Koop u nog een zakje voer erbij , en u bent safe.
De vissen worden vooraan de poort geplaatst om persoonlijk contact te vermijden. Brengt u aub een inpakdoos mee , wij hebben er te kort.

Ons excuus voor het ongemak

Dit jaar is Shinto Japanse koi “gelegen te Wakken West Vlaanderen ” , 15 jaar een begrip in de koiwereld! Wij zijn een eenmanszaakje en u vind bij ons alles aangaande koi. Wij zijn gekend om onze no nonsense aanpak en zeer goede service bij- en na de verkoop.

Bij ons ben je steeds vrijblijvend welkom tijdens het weekend of tijdens de week (op afspraak) om onze koi te komen bekijken. Bekijk ze in ruime verkoopvijvers met individuele filtratie. Bij ons geen blauwe bakjes , maar professionele huisvesting voor onze koi. Wij zijn gespecialiseerd in nisai (tweejaarse koi) van medium , hoge en zeer hoge kwaliteit.

Bij ons kom je in geen ruime verkoopshal  , bij ons kom je thuis !! Shinto Japanese koi is gevestigd in de Bergstraat 6 te Wakken , op de grens van Oost en West Vlaanderen.